Webinar: “Mindfulness u radu sa decom”

YouTube video

Na ovom vebinaru govorićemo o tome šta je to Mindfulness-svesna pažnja, kako se ova praksa primenjuje u radu sa decom, koje konkretne oblasti ovaj program obuhvata i koje dobrobiti donosi deci, ali i onima koji rade sa decom.
Jedan deo vebinara biće posvećen i odgovorima na vaša pitanja.

Link za prijavu za učešće za sledeće webinare: https://bujooeducation.com/academy/nasa-ponuda/pridruzite-nam-se-na-vebinaru/

Voditelj: Vesna Laković
Pedagog, Mindfulness trener i TRE trener vežbi za otpuštanje tenzije, stresa i napetosti. Trenutno u edukaciji za trenera samo-saosećanja.
U Novom Sadu, Vesna je dobro poznata po svom radu kao Mindfulness trener za decu & tinejdžere (na temelju metode Eline Snel Mindfulness Matters) i odraslih (na temelju Mindfulness Based Stress Reduction Programa). Započela je svoj put otkrivanja Mindfulness-a 2014., a od kraja 2015. ona vodi treninge, radionice jedan na jedan susrete za mnoge ljude na Balkanu kao i u inostranstvu gde je radila na Tajlandu u okviru New life foundation centra za oporavak od bolesti zavisnosti kao savetnik i voditelj radionica.

Stay Connected & Level Up Your Leadership with Bujoo!

Craving for more wisdom on leadership and team building? Sign up for our newsletter now and enjoy weekly nuggets, invigorating exercises, enlightening podcasts, and inspiring stories — your toolkit for becoming a better leader awaits.

Related Articles

0 0 votes
Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
287 Shares
Share via
Copy link